Alte știri

Un bărbat a fost reținut după ce a sustras portmoneul cu 60 000 de lei al unei angajate la un hotel din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

La 3 iulie, serviciul de gardă din cadrul IP Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat de angajata unui hotel din capitală, precum că  o persoană necunoscută i-a sustras portmoneul în care se aflau mijloace bănești.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

La fața locului,  femeia a comunicat  polițiștilor că, în timp ce era la recepție,  s-a apropiat un bărbat care s-a achitat și a predat cheile de la camera în care a fost cazat, după care a mers să verifice camera unde a stat bărbatul. Totodată femeia a mai comunicat că recepția pentru câteva minute a rămas fără supraveghere iar portomeul care îi aparține se afla în sertarul de la locul de muncă, la întoarcere ea  a depistat că sertarul este deschis și portmoneul în care se aflau 60 000 de lei lipsește.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală,  suspectul a fost identificat și reținut. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de  38 de ani, locuitor al capitalei, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.  Acesta  și-a recunoscut vina, comunicând că după ce a sustras portmoneul  a mers într-un local unde a scos banii,  iar portmoneul l-a aruncat.

Suspectul   a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și este cercetat penal pentru furt. Pentru fapta comisă acesta riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.