Un bărbat a învățat limba franceză în 17 zile! Iată cum a reușit

Un bărbat a învățat limba franceză în 17 zile, Iată cum a reușit, invata limba engleza chisinau, cursuri de limbi straine, republica moldova educatie, monica babuc ministerul educatiei, pdm plahotniuc, 

David Bailey, CEO-ul companiei Spotnight descrie cum a reuşit să înveţe limba franceză în 17 zile. David spune că a învăţat mai multe limbi străine la maturitate, iar secretul stă în câteva tehnici simple.

În vara anului 2005, David a locuit cu o prietenă franceză într-un oraş mic din regiunea Beaujolais din Franţa, unde nimeni nu vorbea engleza, iar prietena lui, ştiind că el vrea să înveţe cât mai repede limba, a refuzat şi ea să vorbească în engleză. El descrie cum şi-a format o rutină zilnică.
 
Dimineaţa, el se trezea şi scria timp de o oră jumătate sau două verbele regulate şi neregulate, reuşind astfel să umple un caiet în doar două săptămâni. El încă crede că scrisul de mână este cea mai bună metodă de a memora diverse lucruri. În timp ce scria, David asculta şi înregistrări de învăţare a limbii franceze.
 
De asemenea, el obişnuia să alerge timp de 45-60 de minute dimineaţa în timp ce asculta melodii interesante în franceză. El spune că muzica ajută foarte mult pentru a învăţa cum se pronunţă anumite cuvinte şi pentru a-ţi antrena muşchii feţei în timp ce cânţi.
 
În fiecare zi lua prânzul cu un grup de francezi, iar aceştia refuzau să vorbească mai lent în prezenţa lui, forţăndu-l astfel să se obişnuiască cât mai repede.
Total
0
Shares
Total
0
Share