Alte știri

Un bărbat a recunoscut că a încercat să-și omoare iubita care câștigase 6,5 milioane de euro la Loto

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partenerul de viață al unei femei care a câștigat la loterie 6,5 milioane de euro a recunoscut, într-un final, că a încercat să o omoare pentru a rămâne cu banii.

Stephen Gibbs, 45 de ani, a negat inițial că ar fi încercat să o ucidă pe Emma Brown, 49 de ani, în casa lor, iar procesul în care urma să fie judecat trebuia să înceapă luni, 13 septembrie. Pentru că și-a schimbat declarația, cazul său va urma un alt curs.

În seara de 30 ianuarie, Emma Brown a fost găsită cu răni înjunghiate în zona capului, în stomac și la brațe, în casa pe care o deținea împreună cu iubitul ei în Barry, South Wales, potrivit Wales Online.

Femeia a fost dusă la spital, iar vecinii își amintesc cu groză de acele momente. „Era plin de polițiști și paramedici. Am numărat 14 vehicule în fața casei, iar în interior se dezlănțuise iadul”, a povestit un vecin.

Emma Brown avea o relație cu Stephen Gibbs de 11 ani și-a dat demisia de la locul de muncă după ce a câștigat la loterie, în urmă cu aproximativ patru ani. Tot atunci cei doi și-au cumpărat împreună o casă mai mare.

Pentru că Gibbs și-a schimbat mărturia, avocatul lui a solicitat o amânare a pronunțării sentinței. Judecătorul l-a informat că, în lumina noii declarații, Gibbs riscă o pedeapsă mai mare.

Sursa: Digi24

loading...

Comments are closed.