Externe

Un bărbat a recunoscut că a spart o casă funerară și a făcut sex cu cadavre

Pinterest LinkedIn Tumblr

Kasim Khuram, din Aston, Birmingham, a pledat vinovat miercuri pentru pătrunderea prin efracție într-o casă funerară și întreținerea de relații intime cu un cadavru, scrie Metro.co.uk.

Magistratul care judecă acest caz a cerut efectuarea unui raport psihiatric pentru bărbat, dar l-a avertizat pe inculpat că riscă pedeapsa cu închisoarea pentru fapta sa. Bărbatul de 23 de ani a recunoscut că a intrat în casa funerară pentru a fura, scrie Libertatea.ro

În instanță s-a arătat că bărbatul a deschis mai multe sicrie înainte de a-și alege victima Procurorul general Baljinder Kaur a declarat: „Acesta este un caz neobișnuit și este dificil să ne imaginăm o încălcare mai tulburătoare a intimității unei persoane iubite. Inculpatul a pledat în cele din urmă vinovat și va trebui acum să suporte consecințele”. Între timp, șefii firmei de pompe funebre în care s-a produs incidentul au numit cazul „deranjant și fără precedent”. 

Un purtător de cuvânt a declarat: „Preocuparea noastră principală este pentru familiile pe care le deservim și bunăstarea colegilor noștri care au fost profund afectați de acest eveniment incredibil de deranjant și fără precedent”. 

loading...

Comments are closed.