Alte știri

Un bărbat beat din Germania a furat un tractor, provocând pagube de 100.000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat băut a furat un tractor cu care a provocat pagube de aproape 100.000 de euro în vestul Germaniei, a declarat marţi poliţia, relatează dpa.

Tânărul în vârstă de 23 de ani din Radevormwald, landul Renania de Nord Westfalia, le-a declarat poliţiştilor că se plimba luni seara „după un chef cu alcool” când a observat tractorul.

El s-a urcat în tractor, care avea ataşat un plug pentru zăpadă lat de patru metri, şi a plecat cu el, lăsând în urmă ceea ce poliţia a numit „un val de dezastru”.

În jurul orei 19:00 (18:00 GMT), poliţia a primit o sesizare în legătură cu faptul că un tractor cu un plug de zăpadă a avariat o maşină parcată şi a părăsit locul incidentului. Au urmat alte plângeri.

Tractorul a fost găsit abandonat în parcarea unui supermarket, cu şoferul în apropiere. Acesta părea că se află sub influenţa alcoolului şi a drogurilor şi a fost arestat de poliţie.

Potrivit investigaţiilor, tânărul a avariat cinci maşini, faţada unei case, un gard şi un garaj. Unele pagube sunt considerabile, a spus poliţia, care a menţionat, de asemenea, o coliziune cu un autobuz. Şoferul autobuzului a suferit răni uşoare, însă vehiculul a fost grav avariat.

Sursa: Agerpres

loading...

Comments are closed.