Alte știri

Un bărbat ce închiria un apartament în sectorul Botanica a fost găsit mort de proprietarul imobilului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cadavrul unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit într-un apartament închiriat în sectorul Botanica al capitalei. Corpul neînsuflețit a fost descoperit de către proprietarul locuinței, care venise după taxa lunară.

Bărbatul decedat a fost găsit în seara zilei de marți, 19 iunie.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a specificat pentru CrimeMoldova că proprietarul apartamentului a alertat poliția și a anunțat că în locuința pe care o oferea în chirie a găsit un cadavru.

Proprietarul le-a spus omaneilor legii că bărbatul trebuia să achite taxa pentru chirie, însă nu răspundea la apeluri, de aceea a decis să vină și să vadă dacă este totul în ordine.

Când a venit, proprietarul a găsit bărbatul decedat, care avea pe cap o sacoşă în care era tras un furtun, ce era cuplat la o butelie de gaz.

Totodată, oamenii legii au găsit pe o masă un bilet de adio şi buletinul de identitate al persoanei.

CrimeMoldova scrie că în urma examinării cadavrului, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă, iar versiunea preliminară este suicidul.

Potrivit poliției, moartea ar fi survenit din cauza unei intoxicații cu gaze, totuși expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

Oamenii legii au inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

Victima nu era căsătorită și era originară din capitală.

loading...

Comments are closed.