Social

Un bărbat de 33 de ani a fost împușcat la o vânătoare în Ialoveni! Victima nu a supraviețuit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 33 de ani a decedat după ce a fost împușcat, în abdomen, de un coleg la o partidă de vânătoare Cazul a fost înregistrat sîmbătă, în localitatea Suruceni din Ialoveni, scrie Stiri.md

„La ora 11:40 poliția din Ialoveni a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 48 ani, care a comunicat că, aflându-se la vânătoare, din imprudenţă l-a împuşcat pe colegul său, vânător, un bărbat de 33 ani, din aceeași localitate” – a declarat ofițerul de presă al IGP Mariana Bețivu.
 
Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că, cei doi se aflau pe iaz, într-o barcă, la vânătoare de rațe. La un moment dat, bărbatul a efectuat o împușcătură în direcția victimei. Victima a fost trasportată de urgență la spitalul din Ialoveni, unde a decedat.
 
Ambii sunt membri ai Societății vânătorilor și pescarilor din raionul Ialoveni, armele erau deținute legal. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul riscă până la 13 ani de pușcărie. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Alte circumstanţe se stabilesc.
loading...

Comments are closed.