Alte știri

Un bărbat de 37 de ani din capitală, cercetat penal pentru furt dintr-un magazin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Botanica al Direcției de Poliție mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut un individ, pentru comiterea unui furt dintr-un magazin. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani locuitor a capitalei.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Cazul a avut loc la data de 06 august, polițiștii IP Botanica fiind sesizați de către administrația magazinului aplasat pe str. Decebal, comunicând că din magazin au fost sustrase articole vestimentare și încălțăminte, pentru sport. La fața locului s-a stabilit că a fost sustras un costum sport, o pereche de adidași pentru dame și o geantă sport. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 2 000 lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunoscut vina, comunicând că în timp ce se afla în magazin profitând de faptul că nu este observat a sustras bunurile materiale, ulterior a părasit incinta magazinului.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare bărbatul riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.