Social

Un bărbat de 41 de ani s-ar fi împușcat în cap într-un club de trageri la țintă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit la spital, după ce și-a tras un glonte în cap în timp ce se afla la un TIR. Tragedia a avut loc ieri, 3 decembrie, în jurul orei 16:00 pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

Sursele Deschide.MD, sub protecția anonimatului, au comunicat că aseară bărbatul a venit la TIR-ul MAGNUM din sectorul Botanica, a luat gloanțe și s-a dus să tragă la țintă.

În sală acesta se afla împreună cu un responsabil din cadrul clubului, care urmărea prin binoclu cum bărbatul nimerea în țintă dintr-o armă sportivă. Însă, după ce a tras aproximativ 49 de gloanțe, bărbatul și-a efectuat o împușcătură în cap. Imediat la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a murit pe patul de spital la scurt timp după internare, a spus sursa.

La fața locului a intervenit poliția care a stabilit că preliminar ar fi vorba despre un caz de suicid. Bărbatul ar fi lăsat mai multe mesaje de adio pentru prieteni, rude, dar și pentru un medic căruia i-ar fi scris că tratamentul nu-l mai ajută.

loading...

Comments are closed.