Alte știri

Un bărbat de 44 de ani din capitală, reținut pentru furt din magazin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, locuitor a capitalei a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Individul la data de 21 august, în timp ce se afla pe str. Moldovița, prin aces liber a intrat într-un magazin alimentar și profitând de neatenția vânzătoarei de pe tejghea i-a sustras telefonul mobil de model ,,SAMSUNG”. Ulterior individul cu bunul sustras a părăsit incinta magazinului.

Prejudiciul cauzat femeii constituie 2 400 lei.

În cadrul acțiunilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, făptașul în comiterea infracțiunii a fost identificat și reținut, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale bărbatul și-a recunosc vinovăția.

Conform legislație în vigoare pentru fapta comisă bărbatul riscă amendă de până la 67 500 lei muncă neremunerată în folosul comunității de la  180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.