Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de îngrijitorul său moldovean

Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de îngrijitorul său moldovean, Victor Josan. Tragedia s-a produs duminică, 30 iunie, în locuința victimei, în urma unui conflict izbucnit brusc, scrie Rotalianul.com

Individul a recunoscut fapta și a declarat că nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Dar potrivit presei italiene, acesta l-ar fi lovit pe pensionar cu telefonul în cap, apoi l-a ucis în bătaie.

De asemenea, el a mai adăugat că a auzit voci imediat după comiterea crimei, care îi spuneau să se dezbrace.

Avocatul lui Victor Josan, ia în considerare solicitarea unei expertize psihiatrice pentru a stabili starea mentală a clientului său la momentul incidentului.

Judecătorul din Italia a confirmat arestarea bărbatului și a dispus menținerea în arest preventiv, invocând gravitatea indiciilor de vinovăție și riscul de recidivă sau fugă, transmite Rotalianul.com.

Familia lui Fernando Monte este în stare de șoc și nu își poate explica ce a declanșat acest comportament violent.

”Pentru tatăl nostru, Victor era ca un fiu. De aceea nu reușim să înțelegem cum a putut să se întâmple așa ceva”, au declarat copiii italianului.

Totodată, fiica bătânului a mai comunicat că a vizitat locuința tatălul său cu doar câteva ore înainte de tragedie, pentru a se asigura că totul este în regulă.

”Relațiile erau absolut pașnice. Tatăl nostru îl ajuta pe Victor de fiecare dată când se întorcea în Moldova, unde acesta avea o familie. Chiar și în ziua de Paște și la o sărbătoare de familie, de curând, Victor a fost alături de noi”, a spus ea.

Incidentul rămâne deocamdată inexplicabil pentru toți cei implicați. Bărbatul urmează astăzi, 4 iulie, să fie înmormântat.

Total
0
Shares
Total
0
Share