Alte știri

Un bărbat de 83 de ani a rămas fără 176 000 lei, după ce a dat datele cardului unei persoane care s-a prezentat ca lucrător bancar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 83 de ani a rămas fără pensie pe card, care o depozita pe un cont bancar, timp de 2 ani.

„M-au mințit și mi-au scos banii. În timp ce vorbeam cu ei pe Viber, ei îmi scoteau banii, acumulați timp de doi ani”. Este istoria unui bărbat din municipiul Hâncești care a rămas fără 176 000 de lei, bani acumulați din pensie.

Polițiștii din Hîncești au fost sesizați la 27 aprilie, chiar de victimă.

La fața locului, polițiștii au stabilit că la 26 aprilie, în jurul orelor 18:00, victima, a fost telefonată de o persoană care s-a prezentat ca fiind angajat al unei bănci comerciale și a fost întrebat la ce bancă are deschise conturi, l-a crezut, oferindu-i date.

Ulterior prin abuz de încredere și înșelăciune, a comunicat persoanei necunoscute, numărul cardului și codul. Pe card se aflau 182 000 de lei.

În urma discuțiilor cu reprezentanții băncii, polițiștii au constatat că de pe acel cont bancar au avut loc 8 extrageri, între orele 18:00-19:00. Suma fiind extrasă în orașul Moscova, Federația Rusă, prin intermediul companiei de transferuri bănești ,,Eldorado”.

Polițiștii întreprind acțiuni de investigație pentru a depista suspecții.

loading...

Comments are closed.