Externe

Un bărbat din Argentina și-a schimbat sexul doar pentru a se pensiona cu 5 ani mai devreme

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sergiu Lazarovich în vârstă de 60 de ani, este un locuitor al provinciei Salta din Argentina. El și-a schimbat sexul pentur a ieși la pensie cu 5 ani mai devreme, transmite Daily Mail.

Legile din Argentina permit oricui să își schimbe sexul, lucru de care a și profitat Sergio Lazarovich. Până la coming-out, bărbatul a fost într-o căsnicie timp de 25 de ani, acum la fel este în relație cu o femeie. Odată cu operația totuși în viața lui Sergio au apărut schimbări, acum el este Sergia și primește pensia.

Rudele Sergiei insistă pe faptul că operația de schimbare de gen a avut un singur motiv, pensionarea mai devreme. Din spusele lui Lazarovich, acesta considera că este discriminatoriu faptul că femeile și bărbații nu ies la pensie la aceeași vârstă și a dorit să ocolească sistemul. Totodată, rudele Sergiei spun că anterior, acesta era categoric împotriva homosexualilor și transsexualilor.

Transsexualul a refuzat să comenteze decizia și motivele care l-au împins spre această operație. Bărbatul a spus că aceasta este decizia lui proprie și nu e datornic să explice cuiva ceva.

loading...

Comments are closed.