Alte știri

Un bărbat din Briceni a decedat după ce a vrut să despartă mai mulți adolescenți care se băteau

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea de 8 iulie curent, în jurul orei 01.00, poliția din Briceni a fost sesizată referitor la un conflict între două grupuri de tineri, care a avut loc în satul Șirăuți din raionul Briceni.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că, un grup de tineri locuitori ai satelor Slobozia și Șirăuți, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, se aflau într-un local din satul Șirăuți. La un moment dat, între ei și un grup de tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie.
Totodată, unul din tinerii care locuia în apropiere a mers acasă și și-a chemat în ajutor tatăl de 42 de ani.

Venit la locul incidentului, tatăl, care avea în mână un o ștachetă, a lovit unul din tinerii care se băteau pentru a-i opri. În schimb a fost lovit cu pumnii și picioarele în regiunea capului de către doi dintre agresori. În același timp un tânăr de 22 de ani a scos un pistol pneumatic și l-a îndreptat în direcția unui minor din grupul implicat în conflict.
Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Huliganism agravant”, iar 5 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Bărbatul de 42 de ani, (tatăl tânărului de 18 ani) a fost transportat la spital în stare gravă, unde la scurt timp a decedat.

Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

loading...

Comments are closed.