Alte știri

Un bărbat din Cahul ar putea fi atras la răspundere pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 31 ianuarie 2021, un echipaj de patrulare al Direcției Regionale ”Sud” care exercita serviciul de menținere a ordinii publice pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Cahul, a observat o persoană de gen masculin ce consuma băuturi alcoolice în loc public, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul IGC.

Carabinierii s-au apropiat și i-au cerut acestuia să înceteze acțiunile ilegale. Bărbatul a ignorat cerințele legale ale militarilor și a continuat consumul de alcool. Ba mai mult, acesta a manifestat o reacție agresivă față de oamenii legii.

Ca urmare, persoana în vârstă de 39 ani a fost condusă la IP Cahul pentru documentare. Acesta ar putea fi atras la răspundere contravențională pentru: ”Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri în stare de ebrietate produsă de alcool”, precum și ”Nesubordonarea cu rea-voinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept.”

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, plantă, noapte şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi noapteEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi telefon, text care spune „1.04 mg/L OK Drager”

loading...

Comments are closed.