Alte știri

Un bărbat din China și-a stors un coș de pe bărbie și a ajuns în secția de reanimare pentru o lună de zile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un locuitor al provinciei chineze Jiangsu și-a stors un coș de pe bărbie și a ajuns în secția de reanimare pentru o lună de zile, transmite Telegraph.md

Bărbatul s-a adresat la spital la începutul lui decembrie. Soția sa a povestit că lui i s-a făcut brusc rău, după ce dânsul și-a stors singur un coș de sub buză. I s-a ridicat temperatura, avea probleme cu respirația, iar gura i s-a umflat și înroșit. Femeia speriată la dus la medic.

După examenele medicale medicii au observat că bărbatului i s-a dezvoltat pneumonie bilaterală și dânsul a fost internat în secția de terapie intensivă. Pacientul a stat o lună în reanimare, până ce starea lui s-a stabilizat. Deocamdată dânsul nu a fost transferat într-o sală obișnuită.

Medicul curant al chinezului a explicat că după ce și-a stors coșul, bărbatul a căpătat o infecție a cavității bucale, care a coborât prin căile respiratorii și i-a dezvoltat pneumonia și colapsul plămânilor.

Doctorul a îndemntat niciodată să nu fie atinse cu propriile mâini coșurile, mai ales în zona așa-zisului „triunghiul morții”: de la rădăcinaa nasului – la colțurile gurii, unde de obicei se formează gropițele. Medicul a menționat că dacă pielea din jurul unui astfel de coș s-a înroșit, inflamat și devine dureros de atins, iar temperatura corpului s-a ridicat, trebuie urgent de adresat la doctor.

Mai devreme s-a anunțat că locuitoarea provinciei filipineze Nueva Ecija și stors un coș și a rămas cu o umflătură uriașă în acel loc. Dânsa s-a adresat medicilor abia după un an, pentru că nu avea bani.

sursa: Lenta.ru

Citește și: Horoscop 14 ianuarie 2021. Fecioarele au o zi favorabilă în dragoste, iar Peștii riscă să fie manipulați

loading...

Comments are closed.