Alte știri

Un bărbat din Glodeni, cercetat penal pentru comercializarea drogurilor și deținere ilegală de arme și muniții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii din Glodeni au documentat, pe parcursul lunilor august-septembrie, activitatea ilegală a unei persoane, suspectată de realizarea substanțelor narcotice și psihotrope pe teritoriul raionului Glodeni.

Ca urmare a efectuării măsurilor speciale de investigații și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii au stabilit că, bărbatul de 50 de ani, vindea droguri atât de la domiciliu, cât și prin plasarea drogurilor în diferite ascunzișuri, în care erau implicate persoane terțe, ca urmare a unor înțelegeri prealabile.

În urma efectuării percheziției la domiciliul suspectului, polițiștii au depistat și ridicat paie de mac, pastile psihotrope, seringi, două arme, cartușe, telefoane mobile, cartele SIM, folii pregătite pentru împachetarea drogurilor și diverse obiecte pentru întrebuințarea drogurilor.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru ”Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoana bănuită în săvârșirea infracțiunii a fost reținută pentru 72 de ore.

Conform legislației penale în vigoare, acesta riscă pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.