Social

Un bărbat din Ialoveni omorât în bătăi de către un prieten de pahar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție (IP) Ialoveni a fost alertat prin 112, precum că un bărbat fără semne de viață a fost găsit, în după-amiaza de duminică, pe la ora 15:03, la el acasă în satul Costești.

În acest sens, s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală din cadrul IP Ialoveni în deplină componenţă, conducerea inspectoratului, procurorul raionului Ialoveni și medicul legist.

La fața locului, s-a constat că este vorba despre un bărbat de 30 de ani care, într-adevăr, a decedat. Pe corpul său neînsuflețit, au fost depistate multiple semne de moarte violentă, scrie Realitatea.md

Astfel, în urma primelor investigații, oamenii legii au stabilit că sâmbătă victima și un consătean de 26 de ani au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat – între ei, s-a iscat un conflict. Se vehiculează că primul ar fi vorbit-o de rău pe iubita ultimului.

Astfel, amicul de pahar i-a aplicat mai multe lovituri cu mâinile și cu picioarele, dar și cu o piatră. Leziunile cu care s-a ales au fost incompatibile cu viață.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a precizat pentru Realitatea.md că ambii se cunoașteau mai demult. Erau consumatori de alcool și aveau antecedente penale.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore în conformitate cu legea. Actualmente, se stabilesc toate circumstanțele crimei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 15 la 25 de ani sau chiar detențiune pe viață.

loading...

Comments are closed.