Alte știri

Un bărbat din raionul Strășeni a vrut să-și împuște vecina pentru 3000 de lei pe care a uitat unde i-a pus

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din satul Gălești, raionul Strășeni, a fost amenințată de vecinul ei cu o armă de vânătoare. Femeia a trecut prin clip de groază cu țeava armei lipită de piept. Bărbatul supărat și-a învinuit vecina că i-ar fi furat din casă 3000 de lei și dacă nu îi întoarce o împușcă.

Totul s-a întâmplat în locuința bărbatului, care acum câteva zile a revenit de la muncă de peste hotarele țării. Femeia a venit la vecin și l-a rugat să-i împrumute niște bani. Bărbatul a umblat prin casă și s-a întors agitat cu o armă de vânătoare pe care a îndreptat-o spre pieptul femeii și a acuzat-o că, anterior, când a fost în vizită, i-a furat 3000 de lei, informează portalul dinstrășeni.md

Femeia s-a speriat și i-a propus să caute împreună banii prin casă. După multe căutări, banii au fost găsiți. Totuși, după cele întâmplate, victima a depus o cerere la poliție.

Bărbatul deținea arma legal. Poliția nu exclude că cei doi ar fi consumat alcool înainte de conflict. Vecinul buclucaș este cercetat în libertate și riscă până la doi ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.