Externe

Un bărbat din Rusia a murit în timpul unui LIVE pe Youtube. A fost pus să bea 1,5 litri de votcă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 60 de ani din Rusia a murit în timpul unei transmisiuni live pe Youtube, după ce a acceptat să consume 1,5 litri de votcă pentru bani.

Incidentul a avut loc pe 28 ianuarie. Yuri Dushechkin lua parte la o activitate tot mai populară în Rusia, numită „trash streaming”, în care oamenii sunt plățit pentru diferite acțiuni violente sau periculoase, scrie Mirror.

El a primit bani de la urmăritorii unui canalului de Youtube „First Step to YouTube”, care l-au provocat să consume 1,5 litri de votcă. Aproimativ 150 de persoane au urmărit online cum Yuri s-a probușit din cauza intoxicației cu alcool. Filmarea integrală a fost ulterior ștearsă de pe rețelele de socializare.

Bărbatul de 60 de ani obișnuia să ia aprte cu regularitate la provocări de acest fel, potrivit presei locale.

Imaginile apărute pe canalul “First Step to YouTube” i-au revoltat însă pe unii utilizatori care susțin că profită de pe urma unor persoane disperate după bani.

Youtuber-ul care deține canalul postează adesea clipuri în care oferă bani persoanelor fără adăpost în schimbul unor activităţi precum băutul excesiv de votcă sau consumarea de sos iute.

Polițiști și medici au mers înmiez de noapte la apartamentul din Smolensk de unde au fost transmise imaginile, unde au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului de 60 de ani. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma unei autopsii.

Sursa: Mirror

loading...

Comments are closed.