Un bărbat din Rusia, deghizat în Moş Crăciun a căzut de la etajul 24, încercând să coboare cu funia de pe bloc

Tragedie în prag de Crăciun, în Rusia. Un bărbat îmbrăcat într-un costum de Moş Crăciun, care încerca să coboare cu o funie de pe un bloc din Celeabinsk, a murit după ce a căzut de la etajul 24, scrie Observatornews.ro

Bărbatul voia să le facă o surpriză copiilor din bloc şi a decis să coboare în rapel de la etajul 24. Se asigurase cu frânghii și echipamente speciale, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, murind pe loc.

Soţia şi copiii săi, care îl priveau de jos, au fost martori la tragedie. Iniţial, martorii au crezut că bărbatul le face o farsă pentru a-i distra pe cei mici şi au aşteptat să se ridice şi să vină spre copii.

“Fiul meu nu a înţeles ce s-a întâmplat. Alţii au plecat imediat ce şi-au dat seama de nenorocire. Suntem în stare de şoc”, a declarat un martor la incident. „Serbarea a continuat. La început nu a existat nicio bănuială că se petrecuse o tragedie”.

Potrivit presei locale, victima era un alpinist utilitar cu experienţă. Din primele cercetări s-a stabilit că funiile de siguranţă nu au fost montate corespunzător. Firma care a organizat evenimentul şi-a cerut scuze şi a transmis condoleanţe familiei.

„Sărbătoarea de astăzi s-a transformat într-un eveniment monstruos. Un alpinist utilitar îmbrăcat în Moș Crăciun a căzut în timp ce cobora din apartamentul lui și a murit”, au transmis reprezentanții companiei într-un comunicat.

Total
0
Shares
Total
0
Share