Un bărbat din Strășeni a fost condamnat la 16 ani de închisoare, după ce și-a omorât concubina cu un cuțit

Procuratura raionului Strășeni anunță că, în 30 aprilie 2024, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Strășeni, sediul Central, pe o cauză penală de învinuire a unui bărbat, în comiterea omorului concubinei.

Instanța i-a stabilit pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 16 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Potrivit învinuirii înaintate inculpatul, în 7 februarie, curent, aflându-se în satul Căpriana, r-nul Strășeni, fiind în stare de ebrietate alcoolică, având asupra sa un cuțit, în jurul orei 10:00 s-a deplasat la domiciliul unui consătean, unde cunoștea că se află concubina sa. Intrând în locuința ultimului, s-a apropiat de femeie și a înjunghiat-o de patru ori, dintre care de două ori în abdomen, o dată în mână și o dată în regiunea cutiei toracice. În urma leziunilor suportate, victima a decedat.

Fiul părții vătămate a declarat că mama sa era deseori maltratată de inculpat.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate.

Măsura preventivă (arestul preventiv) în privința inculpatului, a fost menținută de către instanța de judecată, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share