Un bărbat din Bălți a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru că și-a bătut și violat fiica de 9 ani

Un bărbat din Bălți a fost condamnat la 20 de ani de închisoare după ce timp de doi ani își bătea permanent copiii, dar și pentru violul fiicei de doar nouă ani.

Potrivit materialelor cauzei, pe parcursul anilor 2021-2023, individul de nenumărate ori își agresa fizic cei doi copii, un băiat și o fată, aplicându-le multiple lovituri cu pumnii și o bâtă de lemn. Tot el, pe parcursul lunilor iulie-august 2023, și-a violat în formă perversă fiica de doar nouă ani.

Fiind audiat, individul nu și-a recunoscut vina, menționând că copiii mint. Totuși, procurorii au reușit să-i demonstreze culpabilitatea.

În cadrul ședinței de judecată, fiica agresorului a declarat că a fost violată de tatăl său de patru ori. Cazul a ieșit la iveală când mama copiilor a venit să-i viziteze. Atunci, copiii au povestit despre cele întâmplate și și-au rugat mama să-i ia de la tatăl lor. La moment, copiii frecventează psihologul.

Totodată, prin sentința instanței, individul a fost obligat să-i achite copiilor 100 000 de lei drept prejudiciu moral. Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bălți în termen de 15 zile.

Total
0
Shares
Total
0
Share