Alte știri

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, reținut pentru jaf. Ce pedeapsă riscă acesta

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, originar din mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Incidentul s-a produs în dimineața zilei de 18 mai. Suspectul s-a apropiat de victimă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce acesta acesta aștepta tansportul public la stație și în mod deschis i-a sustras telefonul mobil de model ,,Xiaomi Redmi 2’’, la prețul de 3 000 lei. Ulterior cu bunul sustras a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală efectuate de către polițiștii sec.Buiucani, suspectul a fost localizat și reținut. În cadrul cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Totodată este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru furt, ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii și circulația ilegală a drogurilor.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.