Actualitate

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, reținut pentru omorul amicului său

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 9 august curent,  serviciul de garda a Inspectoratului de poliție Centru, a fost sesizat chiar de suspect,  comunicând că într-un apartament de pe str. Vasili Dokuceaev, se află cadavrul unui bărbat.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a IP Centru, fiind solicitat și medicul legist. Polițiștii au depistat în apartament cadavrul proprietarului care s-a dovedit a fi în vârstă de 46 ani, iar în urma examinării medico legale s-a stabilit că cadavrul avea semne de moarte violentă în regiunea cutiei toracice și în regiunea capului. Totodată, polițiștii au stabilit că suspectul închiria o cameră din apartamentul victimei, acesta părăsind locul faptei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de care ofițerii secției investigare infracțiuni a IP Centru de comun cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sub conducerea procurorului Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Centru,   suspectul a fost reținut.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că împreună cu victima au consumat băuturi alcoolice,  după care între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia suspectul i-a aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului, iar dimineața văzând că este fără suflare și-a strâns lucrurile și a părăsit locuința.

Bărbatul este cercetat penal pentru ,,Omor”, conform legislației penale în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

loading...

Comments are closed.