Alte știri

Un bărbat învinuit de furt, identificat cu ajutorul câinelui de serviciu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Mare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un individ a fost trezit din somn de oamenii legii, duminică, 13 iunie curent. Acesta este bănuit de furt și a fost identificat de către Rada, câinele de serviciu al Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Mare.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În noaptea de sâmbătă spre duminică, din partea Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a fost solicitată intervenția câinelui de serviciu al Poliției de Frontieră pentru depistarea persoanelor implicate într-un furt. Aceştia au sustras 560 euro, 3750 lei, un lănțișor din aur, acte și un card bancar de la un cetățean din satul Isăicani, raionul Nisporeni. La fața locului s-a deplasat chinologul de serviciu împreună cu patrupeda Rada din cadrul SPF Valea Mare.

Doar 30 de minute a durat până câinele de serviciu i-a dus urma celui care a comis ilegalitatea. Este vorba de un consătean al bărbatului păgubit, care a sustras bunurile în timp ce nimeni nu era acasă.
În urma cercetărilor efectuate, bunurile și mijloacele financiare  au fost descoperite și returnate posesorului. Cazul este cercetat în continuare de către angajaţii Inspectoratului de Poliţiei Nisporeni.

Patrupeda Rada activează în Poliția de Frontieră din 2014 și a înregistrat numeroase descoperiri. Ultima intervenție în raionul Nisporeni a avut loc la sfârșitul lunii martie, când a descoperit locul aflării unui pistol Baikal, furat dintr-o gospodărie.

loading...

Comments are closed.