Externe

Un bărbat s-a înecat în timp ce era botezat! Pastorul va fi judecat pentru omor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat, Yaw Kyeremeh, în vârstă de 20 de ani, a murit înecat în râul Densu, din Ghana. El intrase în apă cu pastorul care voia să-l boteze.

Yaw Kyeremeh a vrut să se creștineze, dar chiar în timpul botezului, când preotul l-a băgat a doua oară cu capul sub apă, s-a înecat, a anunțat pulse.ng.

Pastorul care l-a botezat pe Yaw Kyeremeh este acuzat de crimă și procesul său urmează să înceapă în curând, transmite Libertatea.ro

Yaw Kyeremeh a vrut să se creștineze, dar chiar în timpul botezului, când preotul l-a băgat a doua oară cu capul sub apă, s-a înecat, a anunțat pulse.ng. Pastorul va fi judecat pentru omor Pastorul care l-a botezat pe Yaw Kyeremeh este acuzat de crimă și procesul său urmează să înceapă în curând.  Scenele ireale au fost surprinse de unul dintre martorii la botez, care era pe margine.

Pe imagini se vede cum pastorul a botezat un bărbat, apoi l-a chemat și pe Yaw Kyeremeh. La un moment dat, tânărul a dispărut în apele râului, ca și cum ar fi fost tras de curenții de apă.  Cel care a filmat a lăsat telefonul într-o parte și nu se vede cum s-a terminat. Cert e că pastorul a ieșit din apă, nu și proaspătul botezat.

Familia a spus că nu e nimeni vinovat. cadavrul a fost recuperat și este la o morgă din Accra, dar va fi înapoiat familiei abia după efectuarea autopsiei.

loading...

Comments are closed.