Social

Un bărbat și-a înjunghiat prietenele de pahar, la Bălceana, raionul Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 25 februarie, la ora 19:20, în Serviciul de Gardă a IP Hâncești a parvenit apelul telefonic de la un locuitor al satului Bălceana care a comunicat că vecina sa, în vârstă de 49 ani, și o tânără de 28 ani au fost înjunghiate cu cuțitul în regiunea abdomenului, de către o persoana necunoscută.

Imediat după primirea informației, polițiștii IP Hâncești s-au deplasat la fața locului, pentru a documenta cazul. S-a stabilit că, pe parcursul zilei de ieri, stăpîna de 49 ani, împreună cu o cunoscută, în vârstă de 28 ani și un bărbat, în vârstă de 40 ani, locuitor al mun. Hâncești, au consumat împreună băuturi alcoolice. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict, în cadrul căruia, bărbatul a luat de pe masă un cuțit de bucătărie și le-a aplicat femeilor câte o lovitură în regiunea abdomenului. Ambele victime au fost transportate la Spitalul raional Hâncești.

După ce a comis fapta, bănuitul a fugit într-o direcţie necunoscută. Fiind efectuate acțiuni de urmărire penală și acțiuni speciale de investigații, a fost reținut făptuitorul, în vârstă de 40 ani, conform art. 166 Cod de procedura penala al RM.

Pe fapta dată a fost pornită o cauză penală, în baza art. 27/145 al (2) CP RM (tentativă de omor).
Informația a fost confirmată de către ofițerul superior de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol.

Sursa: Info Curier Hâncești

loading...

Comments are closed.