Alte știri

Un bărbat și-ar fi ucis și mâncat mama. Poliția a găsit bucăți de carne în caserole de plastic

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Madrid a fost trimis în judecată după ce și-ar fi ucis mama, apoi i-ar fi tranșat corpul și mâncat carnea, informează BBC.

Alberto Sánchez Gómez a fost arestat în 2019, după ce poliția a mers la locuința femeii în vârsta de 66 de ani, la solicitarea unei cunoștințe.

Polițiștii au găsit bucăți din corpul femeii împrăștiate prin apartament, dar și unele părți păstrate în caserole de plastic.

Acuzatul a declarat în instanță că nu-și aduce aminte să-și fi dezmembrat și mâncat mama. Înainte să fie arestat, bărbatul suferea de o tulburare de personalitate și era consumator de droguri.

Potrivit presei spaniole, acuzatul era cunoscut forțelor de poliție pentru că avea un istoric de violență față de mama lui, María Soledad Gómez, și că la momentul arestării el încălcase un ordin de restricție obținut de femeie.

Poliția a descris în instanță situația găsită în locuința din Madrid în februarie 2019. Potrivit El Mundo, o parte din rămășițele femeii erau gătite, în timp ce altele se aflau depozitate în caserole.

Bărbatul acuzat avea 26 de ani atunci și le-a mărturisit polițiștilor că și-a strangulat mama, apoi a mâncat o parte din trupul ei, iar unele bucăți i le-a dat câinelui.

Citește și: Uniunea Europeană va da în judecată AstraZeneca pentru a obliga compania să livreze toate dozele de vaccin promise

loading...

Comments are closed.