Externe

Un baron al drogurilor capturat de poliție după ce s-a filmat într-un videoclip muzical

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre cei mai căutați baroni ai drogurilor din Spania s-a predat poliției, la câteva zile după ce a apărut într-un videoclip cu muzică reggaeton, în care bărbatul se distra într-un Bentley și lângă o piscină, înconjurat de femei îmbrăcate sumar, scrie The Guardian.

Francisco Tejon, în vârstă de 39 de ani, este liderul bandei Castañas, care deține controlul asupra traficului de droguri dintre Maroc și sudul Spaniei. Tejon era căutat de poliție de mai bine de doi ani. El s-a predat polițiștilor miercuri dimineață. Fratele său, Antonio, a fost arestat în luna iunie, în urma unei operațiuni de amploare a polițiștilor în orașul La Linea.

Francisco Tejon, cunoscut mai degrabă sub porecla Isco, i-a sfidat pe polițiști ducând o viață luxoasă și apărând într-un clip al cântărețului cubanez de muzică reggaeton Clase-A.

În videoclip, Tejon și Clase-A coboară dintr-un Bentley și intră într-o vilă de lux, plină cu sticle scumpe de șampanie și femei îmbrăcate sumar. Clipul a fost postat pe Youtube la începutul lunii octombrie.

Orașul La Linea este, de zeci de ani, un punct fierbinte al traficului de droguri. Aici au avut loc numeroase confruntări între bandele de traficanți și polițiști. Orașul are una dintre cele mai mari rate ale șomajului din Spania: 80% dintre tineri nu au un loc de muncă, iar 3.000 dintre cei 64.000 de locuitori au legături cu una sau mai multe dintre cele aproximativ 30 de bande de traficanți care controlează localitatea din sudul Spaniei.

 

loading...

Comments are closed.