Un bebeluș de o lună a ajuns în stare gravă la spital după ce mama i-a picurat verde de briliant pe suzetă, la indicația unui medic

Cazul a avut loc luna trecută într-un oraș din Ucraina. Bebelușul a fost tratat în spitalul raional „Ohmatdet”, din regiunea Lvov. Micuțul a ajuns în stare gravă la spital, având arsuri în cavitatea bucală. La început, medicii au suspectat că bebelușul avea difterie, iar clinica urma să fie închisă la carantină, ca mai apoi să descopere adevărata cauză, informează EA.md

„Copilul nu avea loc viu în guriță, doar o rană imensă. Nici măcar nu putea plânge pentru că i se așezase vocea”, a fost descrisă situația în clinică.

La indicația unui pediatru din localitatea familiei, mama nou-născutului de doar o lună, îi picura pe suzetă verde de briliant pentru a-l trata de stomatită. Medicii de la spitalul raional au fost șocați când au descoperit adevărul.

Șefa departamentului, Oksana Korolyak, a observat ceva verde pe masă, s-a dovedit că era suzeta: „Mama bebelușului nu s-a pierdut cu firea și a povestit că medicul pediatru local a recomandat picurarea soluției de verde de briliant împotriva aftei bucale, direct pe suzeta acestui copil.

A spune că pediatrii au fost în stare de șoc înseamnă a nu spune nimic. Și super-eroii noștri au reușit deja să facă față acestui lucru. Copilul a plecat acasă cu mama sa, care, pe cuvântul ei de onoare, a promis că nu va mai experimenta așa”

Din fericire, micuțul a primit toate îngrijirile necesare și a fost tratat de medici, dar această situație se putea termina cu o tragedie.

Citește și: Iahtul lui Kim Jong Un, cu piscină și tobogane, este în mișcare, în timp ce în Coreea de Nord este foamete

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share