Alte știri

Un bolnav de COVID și-a ucis colegul de salon lovindu-l cu butelia de oxigen

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un pacient în vârstă de 37 de ani, bolnav de COVID și internat într-un spital din California, a fost acuzat de crimă și crimă pe motive rasiale, după ce ar fi folosit o butelie de oxigen pentru a-l ucide pe colegul său de salon, informează BBC.

Jesse Martinez s-a supărat când bătrânul de 82 de ani cu care împărțea camera de spital a început să se roage, așa că a luat o butelie de oxigen și l-a lovit de mai multe ori, a anunțat poliția din Los Angeles. Victima a murit a doua zi.

Cei doi bărbați nu se cunoșteau și împărțeau o cameră a spitalului Antelope Valley din comitatul Lancaster, amândoi fiind tratați de COVID-19.

„Suspectul s-a supărat când victima a început să se roage. Apoi a lovit-o cu o butelie de oxigen”, se arată în comunicatul poliției. „Suspectul, Jesse Martinez, în vârstă de 37 de ani, a fost arestat și acuzat de crimă, crimă pe motive rasiale și abuzarea unui bătrân”.

Spitalele din Califoria fac față cu greu pandemiei de coronavirus, după ce statul a înregistrat un milion de noi cazuri de COVID-19 în ultimele 6 săptămâni.

Sursa: Digi24

loading...

Comments are closed.