Un britanic a murit chiar în timpul petrecerii de logodnă. Cum a fost posibil

Un britanic în vârstă de 29 de ani a murit în timpul petrecerii de logodnă. Bărbatul, care emigrase în Australia pentru a deveni poliţist, a căzut şi s-a tăiat la gât, scrie Observatornews.ro

Liam Trimmer și-a tăiat o arteră carotidă, în cădere, în urma incidentului petrecut duminică în locuința sa din Australia de Vest. Deși cei dragi au încercat să-l resusciteze, Trimmer a murit cu puțin înainte ca paramedicii să ajungă.

“Aceasta este o perioadă foarte dificilă pentru Poliția WA”, a declarat comisarul col. Blanch, descriindu-l pe Trimmer ca fiind „un tânăr capabil cu toată viața înaintea lui”. Şi colegii au avut numai cuvinte la adresa “ofiţerului extraordinar, care iubea să-şi ajute comunitatea”.

„Am depus toate eforturile pentru a-l salva, dar nu s-a mai putut face nimic și știu că toți cei implicați suferă foarte mult în acest moment… Cred că își doresc să se trezească din acest coșmar”, a declarat Blanch pentru 9 News Perth. Poliția nu a oferit detalii suplimentare despre incident, spunând că acest caz va fi investigat de un medic legist.

Liam Trimmer s-a mutat din Regatul Unit în Australia, în 2013, pentru a deveni poliţist. După absolvirea academiei în 2017, s-a mutat la Kalgoorlie – la aproximativ 600 km (370 mile) est de Perth – și a lucrat în unitățile de combatere a criminalității organizate și de intervenție tactică ale poliției.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share