Externe

Un câine neatent și-a împușcat stăpânul în timp ce mergeau la vânătoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

În SUA, un câine și-a împușcat stăpânul în timp ce erau la vânătoare. Despre acest lucru transmite portalul informativ KRQE.

Incidentul a avut loc în regiunea Donna-Ana în statul New Mexico. Sonny Gilligan, un vânător în vârstă de 74 de ani stătea în camionul său împreună cu trei câini ai săi, Charlie, Cowboy și Scooby. Animalele se aflau pe scaunul din spate, unde era și o pușcă. Charlie a apăsat pe trăgaci și glontele a trecut prin scaun ajungând în spatele bărbatului. Vânătorul a chemat salvatorii, care l-au transportat la spital.

Fiul victimei a remarcat că dacă nu ajungea la timp ajutorul, tatăl său ar fi murit. Acesta a explicat că Sonny deseori își ia și câinii la vânătoarea de iepuri, care sunt și hrană pentru căței. Sonny a spus că l-a iertat pe Charlie.

După incident, câinii au fost plasați într-un azil. Stăpânul lor avea o singură sarcină, să elibereze animalele din „închisoare”, lucru care i l-a poruncit fiului său. Starea de sănătate a vânătorului s-a stabilizat, acesta așteptând să fie externat.

loading...

Comments are closed.