Un cetățean din Tadjikistan a sărit pe geam la Aeroportul Chișinău și fugit în Transnistria! Poliția lui Năstase ascunde această informație

Călătorii care trec prin Aeroportul de la Chișinău vor avea acces gratuit la o bibliotecă digitală, lectura in transport public, cartii bune in limba romana, air moldova, 

Noaptea trecută, după orele 3.00, un cetățean din Tadjikistan care a fost interzis în R. Moldova, pentru a scăpa de forțele de ordine a sărit pe geam la Aeroportul Chișinău. Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, iar oamenii legii nu întreprins nimic pentru a-l prinde. Poliția Națională aflată în subordinea lui Gheorghe Bălan ascunde acest caz de ochii presei.

Anterior, tânărul din Tadjikistan a depășit termenul de ședere în Republica Moldova, din acest motiv intrarea sa în țara noastră i-a fost restricționată. Văzând că nu poate reveni pe teritoriul RM, acesta a stricat un geam de la etajul 2 al Aeroportului din Chișinău, a sărit jos de la înălțimea de 4-5 metri, și ulterior s-a făcut nevăzut. Nici un angajat al Poliției de Frontieră nu a intervenit. Alte circumstanțe se stabilesc.

Din informații operative, am aflat că cetățeanul străin ar fi fugit în Transnistria. Însă nu cunoaștem dacă persoana a fost dată în căutarea internațională. Așteptăm reacția oficială Inspectoratului General de Poliție și a ministrului de Interne Andrei Năstase vizavi de acest caz grav.

Cum răspunde Andrei Năstase de ce l-ați pus pe cumătru dvs Gheorghe Balăn, gheorghe balan șeful Poliției Naționale, igp alexandru pinzari, platforma da andrei nastase, blocul acum psrm, cumatrism politic.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share