Alte știri

Un contabil s-a răzbunat pe compania la care lucra cheltuind câteva milioane pe droguri și prostituate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Darren Peter Carvill, în vârstă de 38 de ani, originar din Kent, Marea Britanie, în timp de câțiva ani, fura bani de la compania Mr. Clutch, trăind o viață de invidiat. Acum însă a ajuns pentru doi ani după gratii, transmite Daily Mail.

Din spusele avocatului lui Darren, James Ross, de vină sunt complexele clientului său. El mereu a fost înjosit, chiar și când muncea la Mr. Clutch. Chiar dacă proprietarul companiei avea o atitudine binevoitoare față de Carvill, acesta a decis să se răzbune pe colegii săi. După manevra sa, compania aproape că a falimentat, iar unii angajați timp de 5 luni nu au primit salarii.

„A fost un angajat foarte responsabil, lucra extraprogram deseori. Toți acești patru ani nu a avut nici o încălcare.”, spune avocatul James Ross.

Din cauza că era deseori batjocorit, Darren încerca să își construiască o viață frumoasă, plină de glamour, astfel a devenit dependent de această idee. Evident nu avea bani pentru astfel de viață, în acest moment, bărbatul s-a gândit să „împrumute” sume generoase de la firma în care era angajat. El spera că va putea întoarce totul, chiar Darren a rambursat primul său împrumut.

Din păcate însă, în total, contabilul de la Mr. Clutch a furat o sumă echivalentă cu 6 milioane de lei. În ultimele zile, când și-a dat seama că nu va mai putea scăpa nepedepsit, barbătul s-a decis să cheltuie în jur de 4 milioane de lei într-un singur week-end. Acesta a mers într-un club de elită, unde a petrecut o noapte alături de 10 prostituate de lux, având la el doze mari de droguri.

loading...

Comments are closed.