Un copil blocat într-o Tesla defectă a fost salvat cu toporul de pompieri

O familie din Arizona, SUA, a trăit scene cumplite, după ce copilul lor a rămas blocat într-o Tesla care s-a defectat, în timp ce afară temperaturile erau imense.

Pompierii au fost alertați de o femeie, care i-a implorat să îi salveze nepoata, în vârstă de 1 an și jumătate, care a rămas blocată într-o mașină electrică.

Renee Sanchez tocmai își așezase nepoata pe scaunul din spate al mașinii, când, pe neașteptate, bateria mașinii s-a descărcat complet, înainte ca ea să apuce să urce în vehicul.

”Am închis ușa și am mers în fața mașinii, să mă urc la volan, dar mașina a murit. Nu puteam să intru, nu puteam să o deschid”, a povestit femeia.

Femeia a încercat disperată să deschidă mașina, care între timp se transformase într-o adevărată saună din cauza temperaturilor infernale. În cele din urmă, ea a sunat la serviciile de urgență.

„Când au ajuns, au spus că este vorba despre o Tesla și că nu pot să intre în aceste mașini. Le-am zis ‘nu-mi pasă, tăiați mașina în două dacă e nevoie. Scoateți-o de acolo!’ “

Pompierii au fost nevoiți să distrugă mașina, în valoare de 45 de mii de dolari, cu toporul.

Aceștia au reușit să o scoată pe micuță în siguranță din mașină.

”A fost în regulă. Dar când au ajuns pompierii, a început toată agiția, geamurile au fost sparte și a început să plângă pentru că era speriată”, a mai povestit femeia.

Total
0
Shares
Total
0
Share