Alte știri

Un copil de 1 an și 8 luni a căzut de la balcon. Disperată, mama lui s-a aruncat și ea încercând să-l salveze

Pinterest LinkedIn Tumblr

O mamă și copilul ei de 1 an și 8 luni au căzut de la etajul trei al unui bloc de locuit. Copilul se juca pe balcon, când a alunecat și a căzut în gol pe acoperișul unei bănci din apropiere. Disperată, mama celui mic s-a aruncat și ea să-l salveze, informează Unica.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Strigatele de ajutor au fost auzite de o asistentă aflată în timpul liber. A fugit în stație, a luat un guler și împreună cu doi voluntari a dat primul ajutor pe acoperiș celor doi răniți și i-a coborât. Coborarea s-a făcut pe o scară improvizată dintr-o masă de călcat.

Mama și fiul de aproape doi ani au căzut de la 4 metri înălțime.

”Într-un moment de neatenție copilul a căzut de la balconul locuinței sale pe acoperișul unei clădiri învecinate iar mama s-a aruncat după el să îl salveze. La caz a fost alocat un echipaj B2 cu asistent medical din substația Bârlad”, au anunțat reprezentanții Serviciului de Ambulanță Bacău.

La prima vedere, copilul prezenta un traumatism cranio-cerebral cu alterarea stării de cunoștință, iar mama un traumatism de gleznă. Pentru copil, echipajul de la Bârlad a solicitat apoi un elicopter SMURD, care l-a preluat și transferat la Iași. Copilul ar fi în stare gravă, comatos, cu o lovitură puternică la cap.

Mama a fost ulterior preluată de o altă ambulanță și transportată la Spitalul Județean Bacău.

Citește și: FOTO // Maratonul de vaccinare din Chișinău: Cetățenii preferă serul Sputnik V

loading...

Comments are closed.