Alte știri

Un copil de 12 ani l-a împușcat mortal pe hoțul care a intrat noaptea în casa bunicii sale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil de 12 ani a împușcat doi intruși mascați care au intrat în casa bunicii sale la miezul nopții, sâmbătă, potrivit poliției din Goldsboro, Carolina de Nord.

Cei doi bărbați i-au cerut bani Lindei Ellis, în vârstă de 73 de ani, apoi au împușcat-o, potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Departamentului de Poliție Goldsboro, relatează CNN.

Poliția a precizat că minorul a tras cu arma „în scop de autoapărare”, iar cei doi suspecți au fugit. Unul dintre ei, Khalil Herring, de 19 ani, a fost găsit aproape de casa bătrânei, rănit, cu o plagă împușcată.

„Dovezile preliminare sugerează că Khalil Herring a fost unul dintre cei doi intruși mascați și a fost împușcat în timpul jafului„, a spus poliția.

Linda Ellis și suspectul Khalil Herring au fost duși la spital, iar acesta din urmă a fost declarat mort după câteva ore. Bunica minorului a fost tratată pentru leziuni superficiale. Poliția nu a făcut nicio precizare despre cel de-al doilea intrus.

Poliția spune că, cel mai probabil, nu vor fi formulate acuzații împotriva minorului.

Unchiul minorului, care locuiește în aceeași casă, a spus că doar unul din cei doi intruși era înarmat și că după ce a împușcat-o pe femeie a îndreptat arma spre el. „Ne-ar fi ucis pe toți”, a declarat Randolph Bunn pentru un post local.

Sursa: Digi24
loading...

Comments are closed.