Alte știri

Un copil de 3 ani, găsit de polițiști rătăcind singur pe o stradă din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un copil de 3 ani a fost găsit pe o stradă din capitală de către un echipaj al Batalionului de patrulare al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, informează Unica.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Ieri, în jurul orei 12:40, ofițerii care patrulau sectorul au observat un minor fără supravegherea adulților pe strada Odesa. Polițiștii s-au apropiat de copil pentru a afla de ce este singur, dar acesta nu a putut comunica nimic.

Angajații poliției au luat copilul și au încercat să găsească pe cineva care îl cunoaște ori știu unde îi sunt părinții, dar fără vreun rezultat.

Copilul a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Centru, unde imediat au fost dispuse mai multe acțiuni pentru identificarea părinților.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de către polițiștii IP Centru, a fost găsită mama minorului. În cadrul discuțiilor femeia în vârstă de 36 de ani a comunicat că a lăsat copilul cu fiica mai mare în vârstă de 15 ani, care nu a fost atentă și minorul a ieșit în stradă de unul singur.

Angajații poliției au preântâmpinat mama minorului ca pe viitor să fie atentă pentru a nu se repeta astfel de cazuri. ,,Aveți grijă de copii, nu îi lăsați fără supaveghere”, este mesajul oamenilor legii.

loading...

Comments are closed.