Social

Un copil de clasa a 5-a a fost lovit și umilit de o profesoară de la liceul Gh. Asachi din capitală! Motivul este unul uluitor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz revoltător la Liceul Gheorghe Asachi din Capitală. O profesoară, care este şi dirigintă, îşi permite să hărţuiască psihologic şi fizic elevii de clasa a V-a. Despre acest lucru a anunţat pe o reţea de socializare jurnalista Marcela Dedin, al cărui fiu a fost agresat de cea care se pretinde a fi pedagog.

Jurnalista a scris în postarea sa că profesoara, care este de fapt și diriginta fiului său îl agresează zilnic și în înjosește de față cu ceilalți copii. „Dar unde este măiestria ta pedagocică, drag Profesor!? Ai ajuns să-ți faci din propriul discipol un duşman!? Să-l hărțuieşti zilnic psihologic, amenințându-l cu dosar personal? Sa-l notezi zi de zi cu note de doi? Să-l agresezi verbal, numindu-l ” curvă politică”, apropo adresarea a fost către toată clasa de a V-a! Ti-am iertat agresiunea fizică, când ti-ai bagat ungiile în gâtul copilului, am tacut şi am sperat că în „ceasul al 12-lea” iți revii!” scrie pe Facebook Marcela Dedin.

Copilul a fost terorizat până în momentul în care acesta a sunat părintele și l-a rugat să îl transfere într-o altă instituție de învățământ. Că nu mai are puteri să stea în acest liceu. Jurnalista spune că a sperat ca profesorul să îi susțină copilul în perioada dificilă prin care trece el mai ales că aceasta are un nou născut de nici trei luni.

Marcela Dedin nu a dat numele profesorului cu pricina, dar nu este primul caz când un profesor de la acest liceu umilește profesorii doar pentru faptul că ar fi pronunțat numele lui Vlad Plahotniuc. În martie curent, un părinte a scris o scrisoare deschisă către directorul liceului pentru faptul că fiul său a fost umilit de învățătoare din cauza faptului că a spus că ar dori să ia în vacanță cravata lui Vlad Plahotniuc.

loading...

Comments are closed.