Alte știri

Un copil de doar un an, lovit pe o trecere de pietoni din orașul Tighina. Șoferul a fugit de la locul accidentului, însă a fost reținut la scurt timp

Pinterest LinkedIn Tumblr

O fetiță de doar un an a ajuns la spital cu traumatisme, după ce căruciorul în care se afla a fost lovit de o mașină chiar pe o trecere de pietoni din orașul Tighina, scrie presa din regiunea transnistreană.  

Potrivit sursei citate, după impact, în loc să acorde primul ajutor sau să cheme ambulanța, șoferul a fugit de la fața locului, fiind ulterior reținut de polițiști. Mașina a trecut în viteză pe trecerea de pietoni, fără a ceda unei femei care traversa strada, lovind căruciorul în care se afla copilul. Căruciorul a fost târât la o distanță de aproximativ 30 de metri, iar ulterior s-a răsturnat.

Bărbatul, care se face vinovat de accident, s-a dovedit a fi în vârstă de 58 de ani, fiind reținut de forțele de ordine. În cadrul audierilor, șoferul și-a recunoscut vinovăția comunicând s-a eschivat de la fața locului pentru că s-a speriat de responsabilitate.

Acesta a fost plasat în izolator pentru 15 zile și riscă o amendă, precum și privarea dreptului de a mai conduce pe un termen de doi ani.

În urma impactului, bebelușul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital cu comoție cerebrală, traumatisme și vânătăi.

Sursa: realitatea.md

loading...

Comments are closed.