Social

Un criminal în serie înspăimântă Moscova: omoară oameni, îi pune în valize și îi abandonează prin oraș!

Pinterest LinkedIn Tumblr
Un criminal în serie înspăimântă capitala Rusiei, după ce autoritățile au găsit în ultimele zile cadavrele băgate în valize și abandonate în locuri diferite. Poliția din Moscova a descoperit victimele în valize abandonate în incidente separate în oraș, iar experții criminaliști nu au reușit să identifice cauza morții în niciunul dintre cazuri, scrie presa rusă.
Autoritățile se tem că suspectul este un criminal în serie care își pun victimele, femei tinere, în valize. Suspiciunea a apărut după ce anchetatorii au identificat mai multe asemănări alarmante între cele două incidente macabre.
 

Prima femeie ucisă a fost găsită pe 8 august într-o valiză neagră lângă un loc de joacă în parcul Vorontsovsky din sud-vestul Moscovei. Yuliya Ivanova, un oficial din cadrul Comitetului de Investigații, a declarat că „nu au fost găsite vătămări corporale vizibile asupra cadavrului”.

Cea de-a doua valiză a fost găsită de un biciclist a pe o stradă din apropierea Kremlinului, lângă un centru comercial din sud-estul Moscovei, vineri. „Femeia era goală, dar nu există semne de moarte violentă sau viol”, a anunțat poliția moscovită. Victima are vârsta între 18 și 25 de ani și are un tatuaj distinctiv cu o coroană pe spate.

Identitățile femeilor decedate sunt necunoscute.

loading...

Comments are closed.