Social

Un criminal minor, deținut în Penitenciarul nr.13 din Chișinău, și-a violat colegul de celulă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Eugen Zagorjevschi, poreclit „Zaga”, unul dintre minorii condamnați la închisoare pentru omorul Cristinei Parhomenco, riscă de la 5 la 12 ani de închisoare pentru violul colegului de celulă, scrie crimemoldova.com.

Surse din cadrul anchetei au declarat că săptămâna aceasta sunt așteptate rezultatele definitive ale expertizei, care inițial au demonstrat semne vizibile de agresiune sexuală: „Dosarul urmează a fi expediat în judecată deja săptămâna viitoare. Acesta va conține probe care demonstrează că victima a fost agresată sexual”.

De asemenea, victima a fost izolată și, în prezent, beneficiază de consiliere psihologică.

Amintim că, Eugen Zagorjevschi și-a violat colegul de celulă. „Zaga” i-ar fi propus victimei să întrețină relații sexuale în dimineața zilei de 29 decembrie, minorul însă a refuzat, iar în rezultat a fost violat. În timpul raportului sexual, victima nu ar fi cerut ajutor și nici nu a anunțat angajații DIP de frică față de ceilalți deținuți. A doua zi, victima a depus o plângere la directorul Penitenciarului nr.13.

În dosarul omorului Cristinei Parhomenco, Eugen Zagorjevschi, alături de alți minori, au fost condamnați de către Judecătoria Străşeni la câte 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, dar și-au primit sentința și într-un dosar intentat pentru huliganism.

loading...

Comments are closed.