Externe

Un cuplu de români au drogat un bătrân din Italia și i-au furat toți banii. Cum au fost prinși indivizii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cei doi români sunt acuzați că au drogat un pensionar de 77 de ani în locuința sa din localitatea Reggio Calabria din Italia și apoi au furat aproape 2.200 de euro. Carabinierii au reușit să-i aresteze pe indivizii care se pregăteau să fugă în România.

Crucita Georgeta Ciurar, în vârstă de 27 de ani și Mihai Ciurar, în vârstă de 26 de ani, sunt acuzați că au luat parte, împreună cu alte trei persoane, la un jaf dintr-o casă din localitatea Reggio Calabria. Indivizii au dat lovitura pe 3 decembrie, iar ținta a fost un italian de 77 de ani, scrie rotalianul.

Românii sunt acuzați că l-au drogat pe bătrân, căruia i-au furat suma de 2.200 de euro. Presa din Italia scrie că pensionarul a depus o plângere, iar polițiștii au reușit să-i aresteze pe trei dintre autorii jafului. Este vorba despre două femei și un bărbat, toți cetățeni români, acuzați de complicitate în diferite roluri la acest jaf, scrie Libertatea.ro.

Procurorii au făcut mai multe investigații pentru a-i găsi pe membrii bandei care au pus la cale jaful. Așa au reușit să-i identifice pe Mihai și Georgeta Crucita Ciurar care se ascundeau în localitatea Milazzo.

Anchetatorii italieni au reușit să-i aresteze pe cei doi suspecți care se pregăteau să fugă în România. Crucita Georgeta Ciurar și Mihai Ciurar au fost încarcerați la penitenciarele din Barcellona Pozzo di Gotto și Messina.

Nu este prima oară când românii recurg la astfel de practici pentru a comite jafuri în Italia. Săptămâna aceasta, o tânără de 26 de ani din orașul bistrițean Beclean a fost prinsă de polițiști, fiind condamnată pentru că a tâlhărit un bătrân în Italia.

Oamenii legii arată că pe numele ei a fost emis un mandat de urmărire internațională, după ce a fugit din Italia, ca urmare sentinței de 6 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.