Social

Un deputat a fost surprins cum conducea mașina pe trotuar – (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul democrat, Constantin Țuțu, a fost surprind cum urcă în automobilul său parcat neregulamentar pe trotuarul de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Ba mai mult, Țuțu merge cu mașina pe trotuar, unde se deplasau pietoni, pentru ca să iasă pe carosabil.

Potrivit Codului Contravențional, parcarea neregulamentară se pedepsește cu până la 300 de lei și două puncte de penalizare. Inspectoratul Național de Patrulare a declarat că va veni cu o reacție.

Anterior, poliția a „desfumurat” geamurile automobilului condus de deputatului PDM, Constantin Țuțu, demonstrând astfel că toți cetățenii sunt tratați egal în fața legii. Acest lucru s-a întâmplat după ce reporterii Deschide.MD au făcut o sesizare pe numărul de Viber al IGP cu privire la încălcările legiuitorului. Informația se conține într-un răspuns oficial pe care l-am primit zilele acestea de la Brigada de Patrulare.

„În cadrul examinării informației respective, la data de 01.07.2017 a fost depistat și identificat conducătorul mijlocului de transport vizat mai sus, care, la fața locului, a înlăturat pelicula de pe portierele din față”, ni se comunică în document.

loading...

Write A Comment