Alte știri

Un deputat din Platforma DA cere procurorilor să se autosesizeze după îndemnul lui Usatîi la revoluție și o îndeamnă pe Maia Sandu să-l evite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un deputat din Platforma DA cere procurorilor să se autosesizeze după îndemnul lui Usatîi la revoluție și o îndeamnă pe Maia Sandu să-l evite, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul deputatului, plasat pe Facebook.

Plîngău mai suspectează că liderul Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, este dependent de substanțe interzice și nu este consecvent în declarații, iar din acest motiv președintele Maia Sandu ar trebui să-l evite.

”După criza politică s-a anunțat blocajul constituțional. Cel mai revoltat e Usatîi care poate să nu ajungă deputat și să rămână fără imunitate. Doamna Președinte nu a chemat lumea în stradă pentru că-i pandemie și pentru că Usatîi mai fumează și cheamă la revoluție. Totul e foarte complicat, nimeni nu are soluții, toți au dreptate.

Trebuie totuși să constatăm că în dependență de substanță se schimbă și declarațiile unor ,,cazacioși”. Reamintesc procurorilor din Republica Moldova că atunci când consumi substanțe interzise și chemi oamenii la violență, acest lucru se pedepsește dur conform codului penal, asta făcând abstracție de alte antecedente sau acuzații care pot fi aduse acestui personaj.

Părerea mea e că doamna Președinte trebuie să consolideze ACUM forțele sănătoase în jurul ei și să evite personajele alde Usatîi”, a declarat Plîngău.

Citește și: Nicolae Federiuc: Maia Sandu împinge țara într-un un război în care nu pot exista învingători

Amintim că Renato Usatîi, liderul PN, a declarat la TV8, în contextul hotărârii de ieri a CC, că unica soluție pentru depășirea actualei situații politice din țară este revoluția.

loading...

Comments are closed.