Alte știri

Un deputat PPDA a îmbinat activitatea parlamentară cu studiile, pentru a putea elabora legi mai bune

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liviu Vovc, deputat PPDA, anunță că a îmbinat activitatea parlamentară cu studiile la Școala Superioară de Management în Sănătate Publică, pentru a elabora legi mai bune.

Deputatul a ținut să menționeze că a frecventat orele cu prezența fizică.

“Săptămâna aceasta am cam dispărut din mediul online. Lipsă motivată – am fost la ore (cu prezență fizică).

Chiar dacă în acest legislativ am avut mai multe proiecte pentru sistemul de sănătate, eram conștient că ar fi fost practic imposibil să am susținere pentru legi care să îmbunătățească radical acest sistem.

Totuși am speranța că va veni ziua când vom avea un altfel de Parlament. Așa că am inceput de anul trecut să îmbin activitatea parlamentară cu studiile. Să învăț din interior cum lucrează acest sistem și să îi cunosc mai bine problemele și lacunele legislative.

Iar locul perfect pentru a învăța acest lucru este Școala de Management în Sănătate Publică, unde am norocul de a cunoaște profesori de calitate, dar și colegi de studii care activează în instituții medico-sanitare de diferite niveluri.

Învățăm, facem notițe, în speranța că în următorul Parlament vor fi suficienți oameni raționali care să susțină inițiativele pe care le voi promova.

Știu că este posibil!”, a declarat Vovc, deputat al Platformei DA.

Amintim că și Ala Nemerenco, consilierul Maiei Sandu în domeniul sănătăți, deține o diplomă a acestei instituții, dar pe care a primit-o în mod ilegal.

loading...

Comments are closed.