Alte știri

Un deputat PPDA explică de ce nu se regăsește în lista electorală a partidului: “Am făcut o evaluare a activității”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Singura deputată care nu apare în lista electoral a Platformei DA pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 anunță că se retrage din Parlament. Arina Spătaru spune că „misiunea sa de deputată se va finaliza odată cu mandatul” și că „din momentul în care au fost provocate alegerile parlamentare anticipate, pe agenda managerului din mine au apărut noi provocări”, fără a oferi detalii. În același timp, legislatoarea nu spune dacă se retrage sau nu din politică, relatează replicamedia.md.

Arina Spătaru spune că a luat decizia după ce și-a evaluat rezultatele și că după ce și-a făcut un bilanț al activității sale, a „înțeles că misiunea mea de deputată se va finaliza odată cu mandatul”. Deputata Platformei DA spune că decizia nu a fost una ușoară și că i-a anunțat pe colegii săi în cadrul Consiliului Politic Național al formațiunii care au aplaudat-o.

„Nu există o rețetă universală pentru descoperirea și împlinirea misiunii personale, de aici și frumusețea și unicitatea care se află în spatele călătoriei parcurse de fiecare din noi”, își încheie mesajul de adio Arina Spătaru.

loading...

Comments are closed.