Politică

Un deputat socialist îl acuză pe un deputat din blocul ACUM că acționează la comanda PDM!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printre deputaţii blocului ACUM sunt şi persoane care îndeplinesc ordinul democraţilor, încercând să certe definitiv PSRM cu blocul şi de a ţine PDM la putere, consideră socialistul Bogdan Ţîrdea. El a scris pe facebook că este vorba, în special, de fostul ambasador al Moldovei în Belgia şi la NATO, Iurie Reniţă.

„Acest cetăţean a decis să împroaşte cu noroi socialiştii. Pe Preşedintele ţării îl numeşte „mojic cu intervenţii în stil bădărănesc”, pe Ion Ceban – „politruk komunisto-socialist”, iar pe mine – „expert în oligarhie”. Lucrările sale despre oligarhie no nu le-am văzut. Aşa cum nu am văzut cel puţin un articol împotriva PDM şi a oligarhilor ei”, a menţionat Târdea, amintid că în anii 2016-2017 Reniţă a fost ambasador din partea Guvernului lui Pavel Filip, şi în consecinţă din partea PDM.
 
„Întreaga ţară protesta împotriva Guvernului lui Filip şi împotriva oligarhilor, iar Reniţă îi apăra la Bruxelles şi la NATO, îi ajuta să se menţină la putere! Acum, el cică se luptă cu PDM. Credeţi că democratul Filip putea numi drept ambasador o persoană străină sau un duşman?”, se întreabă Ţîrdea.
loading...

Comments are closed.